Любица Георгиева XII клас - "Часовников механизъм" епизод от анимационен филм

Любица Георгиева XII клас

"Часовников механизъм"

За своя дипломна работа по Копютърна графика реших да направя нещо  красиво, необичайно и приказно. 

Проекът ми се казва  „Butterfly“. Сюжетът в него разкрива загадъчен   стариннен часовник, който неуморно отмерва миговете на времето със своя зъбчат динамичен механизъм. Всъщност цял един приказен свят който имаме възможност да  посетим и разгледаме отблизо в моя анимационен филм. По замисъл към тази механично потропваща вселена от взаимосвързани частици ни отвежда едно чудато създание. Проектирала съм пеперуда, чиято материя е на път да се трансформира от неодушевен метал в ефирно, сияещо живо насекомо. 

За  тези идеи  се вдъхнових от множество визуални материали, на които попадах н процеса на своето проучване в интернет. Наслаждавах се на ювелирното майсторство на златари, часовникари и художници дали своя принос  за  развитието  на художествените стилове и занаяти векове наред.

Моят бъдещ 3D анимационен филм в момента е в процес на подготовка, така че ще покажа концепцията си за три от основните сцени в него. ГАЛЕРИЯ 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИИ

Използвала съм софтуер за триизмерно проектиране, графично обработващи компютърни програми и други за  видео монтажа и процеса по анимирането на част от епизодите. 

.jcarousel-skin-tango .jcarousel-container {
    -moz-border-radius: 0px;
    /*background: #000;*/
    border: 0px solid #346F97;
}

КАТЕГОРИИ /
Видео проекти Другите за нас Събития