17-годишният Крис Захариев от София е новият хитов влогър. С видеото си за благодарността засенчи Емил Конрад."Сори, Емчо Конрад! Не си актуален вече!" - споделят за видеото на Крис потребители в YouTube

С разрешение на редакцията на вестник "Труд", препубликуваме тяхна статия за Кристиян Захариев ученик от 12 клас в ПГИИ "Проф. Николай Райнов". Желаем му успех и занапред!

17-годишен български влогър нашумя с видео за щастието и благодарността

17-годишният Крис Захариев от София е новият хитов влогър. С видеото си за благодарността засенчи Емил Конрад."Сори, Емчо Конрад! Не си актуален вече!" - споделят за видеото на Крис потребители в YouTube. 

На фона на хилядите негативни коментари, които чуваме всеки ден около нас, Крис изпъква с позитивното си отношение към живота в България и по света. С влоговете, които създава, той се стреми да повлияе на обществото ни и да промени негативната нагласи.

Видеото "Благодарен." изразява посланието, че "Щастието върви ръка за ръка с благодарността." Младият влогър говори за нещата, които имаме в ежедневието си, без да ги оценяваме. Той разказва историята на жена, която е била благодарна всеки ден за живота си, въпреки че е била бита и хранена с корички хляб. В края на видеото си поставя въпроса: "Ако утре се събудиш само с нещата, за които си благодарил на Бог днес, какво би имал?". Крис ни провокира да ценим всичко, което имаме и да сме благодарни всеки ден.

17-годишният е ученик по графичен дизайн в столичната профилирана гимназия за изобразителни изкуства „Проф. Николай Райнов”. Влогър е от година и половина и за този период има 30 авторски видеа. Едно от тях е "България струва" с 40 000 гледания. Има два мини документални филма, които сам режисира и заснема. Вдъхновението на Крис идва от християнската му вяра, неговите ценности и разбирания и желанието да ги предаде на околните.