Златен и сребърен медал за наши ученици на конкурса „Творчество без граници“. Във възрастова група 15-17 години първите две челни места със свои дигитални колажи Мартин Гушлеков и Кристина Тодорова ученици от 9б клас в ПГИИ „Проф. Николай Райнов“.

ЗЛАТЕН И СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА НАШИ УЧЕНИЦИ НА КОНКУРСА

"ТВОРЧЕСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ"

03 МАЙ 2018

-

На 3 май 2019 г.от 18,00 часа в Голямата зала на ОНЧ „Заря – 1858” – Хасково на тържествена церемония ще се състои награждаването на всички участници, заели призови места в десетото юбилейно издание на международния конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“.

Във възрастова група 15-17 години първите две челни места със свои дигитални колажи Мартин Гушлеков и Кристина Тодорова ученици от 9б клас в ПГИИ „Проф. Николай Райнов“.

Честитим им този успех и пожелаваме много творчески изяви и постижения и занапред, както на тях така и на всички млади творци.

 

Конкурсът се провежда ежегодно и е организиран от Община Хасково, Фондация Еврика, ОНЧ "Заря-1858" и Компютърна школа „Вале”- Хасково и е с подкрепата на Еврокомисаря по цифрова икономика и общество Мария Габриел.

Изложба с участвалите творби ще бъде открита на 3 май 2019 г. от 18,00 часа във
Фоайетата на ОНЧ „Заря -1858” Хасково.