ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ

 

-

Уважаеми ученици,

ПГИИ „Проф. Николай Райнов“ организира дистанционно обучение чрез приложението Microsoft Teams. То е част от училищната виртуална образователна платформа „Виртуален свят за творчество и знание“, която е базирано на Microsoft Office 365.

Всеки от учениците и от учителите има акаунт в нея. Влезте през този линк: https://www.office.com/login като използвате предоставеното име и парола за достъп.

Ако по някаква причина сте загубили част от тази информация, пишете на имейла: pgii.nikolai.rainov@gmail.com за да се възстановят. Подновяването на вашата регистрация, може да отнеме известно време.

Предлагаме ви да се запознаете на този адрес, функционира приложението MS Teams, което предоставя възможност за сформиране на виртуална класни стаи за отделните предмети: https://edubg2020.wixsite.com/edubg/ms-teams

Създайте и други варианти за комуникация помежду си като Facebook и Viber групи, за да си помагате с допълнителна информация.

Проверявайте редовно имейлите си /важи и за родителите/, които сте предали на класните ръководители, тъй като на тях ще получавате информация и от електронния дневник, когато е необходимо.

Изискването към родителите е да подпомагат с необходимите условия своите деца.

 

Очакваме отговорно отношение към създалата се обстановка, за успешно реализиране на учебния процес и успешно завършване на учебната година. 

 

Бихте могли да изтеглите ръководството като PDF ФАЙЛ

 

 

 

 

Препоръки за приоритети в работата на Педагогическия екип

 

Обръщение от Цвета Стойкова, психолог-консултант в в ПГИИ може да прочетете тук,

както и гостуването и в БТВ /25.03.2020/ по повод психологическите рискове по време на социална дистанция в Извънредно положение тук >