ПГИИ „ПРОФ. НИКОЛАЙ РАЙНОВ”

 обявява допълнителен прием за учебната 2017/2018 г.  

за заемане на малкото свободни места в паралелките с професия

"КОМПЮТЪРЕН ГРАФИК",

 специалност "КОМПЮТЪРНА ГРАФИКА"

Прием за ученици завършили 7 клас.

За повече информация ни позвънете:

  

Профилирана гимназия за изобразителни изкуства "Професор Николай Райнов" е общинско училище /не е частно и няма такси за обучението!/, създадено през 1992 г., което предлага професионално обучение в областта на изобразителните и визуалните изкуства след завършен 7 клас, в специалността Компютърна графика.  

Подготвя специалисти в сферата на новите технологии с възможност за реализация в медиите, рекламната индустрия, киното, уеб дизайна и др.  

Училището разполага със съвременно оборудвани компютърни зали с добри условия за създаване на мултимедийни проекти, ателиета по живопис, графика, скулптура, керамика, чудесна атмосфера за осъществяване на творчески процес.

 

-

ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ГИМНАЗИЯТА "ПРОФ.НИКОЛАЙ РАЙНОВ"  - ПРИЕМ 2017 / 2018

-

 ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОФЕСИЯТА "КОМПЮТЪРЕН ГРАФИК" 

Кликнете на анимирана картинка»

 

 

ТВОРЧЕСКАТА СВОБОДА – ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ

ПГИИ "Професор Николай Райнов" е профилирана гимназия с общинско финансиране. Учебни смени: една смяна - целодневно.

Гимназията предлага професионално обучение в областта на изобразителните и визуалните изкуства след завършен 7 и 8 клас в специалност "Компютърна графика".

Гимназията е създадена през 1992 г. като общинско училище. Основните принципи, залегнали в програмата на училището са индивидуалното творческо развитие на децата и създаването на конкурентноспособни млади творци.

През учебната 2007/2008 г. гимназията създаде за първи път в България паралелка с професия Компютърен график, която подготвя специалисти в областта на новите визуални технологии, които имат широко поле на реализация след завършване на обучението си в медиите, рекламната индустрия, киното, уеб дизайна...

» Подробна информация може да намерите в раздел УЧИЛИЩЕТО

-

 

 

 

-

ВИДЕО ПРОЕКТИ - ПГИИ "Проф. Николай Райнов" - видео файловете временно не се стартират на сайта поради новости в системата, видео клипове можете да видите и тук

 

 

 

-

Полезна информация за висшите училища: http://rsvu.mon.bg

 

 

 


Филмът може да видите на страницата ни във Фейсбук или на директни линкове: 

БНТ ЧАСТ 1  БНТ ЧАСТ 2

 

Записването на учениците от VII клас, които са приети на втори етап на класиране в ПГИИ „Проф. Николай Райнов”, ще се извърши от 04.07.2011 г. до 06.07.2011 г. с оригиналите на документите им в училището.